Tietoa valmennuksesta

Taloudellinen vapaus osakkeilla -valmennus tarjoaa kattavan oppimiskokemuksen osakesijoittamisen maailmaan. Valmennuksen avulla opit osakesijoittamisen periaatteet ja strategiat, määrittelet omat taloudelliset tavoitteesi ja luot sijoitussuunnitelman. Tavoitteenamme on auttaa sinua saavuttamaan taloudellinen riippumattomuus ja turvaamaan tulevaisuutesi. Liity mukaan ja aloita matkasi kohti vaurautta!

Periaatteemme

Opiskele osakesijoittamisen periaatteet kokeneiden asiantuntijoiden johdolla. Hyödynnä asiantuntijan tieota henkilökohtaisesti*.


*Huom: Valmentajamme eivät anna sijoitusneuvontaa.

Henkilökohtainen sijoitussuunnitelma

Taloudellinen vapaus

Asiantuntijoiden opastus

Tavoittele taloudellista riippumattomuutta oppimalla sijoittamaan osakkeisiin ja turvaamalla tulevaisuutesi.

Laadi henkilökohtainen sijoitussuunnitelma tavoitteidesi ja aikataulusi mukaisesti ja saavuta menestystä osakemarkkinoilla.

”Todella lämminhenkinen ja huolella rakennettu valmennus 🥰🤗.”

“Jarkon hyvä ja yksinkertaistava sekä selittävä tyyli hankaliinkin asioihin. Jarkon jakamat työkalut. Kiitos niistä!!”

Asiakkaidemme suusta

”Valmennuksen parhaita puolia ovat sen selkeät videot ja huippukäytännölliset työkalut, jotka mahdollistavat osakkeiden itsenäisen tarkastelun ja niiden vertailun omiin tavoitteisiin. Lisäksi valmentajien tarjoama tuki on arvokas osa kokonaisuutta!”

”Valmennus on laittanut konkreettisesti tekemään ja miettimään omaa strategiaa ja sijoitussuunnitelmaa. Aiemmin sitä ei ole tullut konkreettisesti ja näin syvällisesti tehtyä.”

Jarkko Aho

Valmentajat

Valmentaja

Jarkko Aho, tunnetaan sijoitusmaailmassa paremmin nimimerkistä "Random Walker". Hän on paitsi menestyvä yksityissijoittaja, myös arvostettu sijoituskirjailija, bloggaaja ja valmentaja. Hän syttyi sijoittamisen kipinälle vuosituhannen vaihteessa, aloittaen matkansa indeksirahastojen parissa. Muutaman vuoden kuluttua Jarkko laajensi sijoitushorisonttiaan myös suoriin osakesijoituksiin. Hänet tunnetaan pitkäjänteisenä omistajana, jonka arvostrategiassa korostuu yrityksen liiketoiminnan laatu.

Nina Nordlund

Valmentaja

Nina Nordlund on kokenut sijoittaja ja talousvalmentaja, joka on sijoittanut vuodesta 1999, ja määrätietoisesti vuodesta 2010. Hän on enkeli-, osake- ja asuntosijoittaja. Nordlund yhdistää sijoitusstrategiassaan kokeilevuuden ja perinteisen "osta ja pidä" -lähestymistavan, osoittaen kykyään yhdistää uudet mahdollisuudet pitkän tähtäimen suunnitteluun. Hän auttaa sijoittajia ymmärtämään markkinoiden dynamiikkaa ja kehittämään omia sijoitusstrategioitaan kokonaisvaltaisesti huomioiden myös muita omaisuuslajeja, kuten asunnot.

Ota yhteyttä